
Teisseire سیروپ انار 700 میلی لیتر تسییر

معرفی محصول:
نورسکا محصول جدیدی از بنمانو است که از یک ایدهی نو نشأت میگیرد و برای اولین بار در ایران است که اینگونه محصول تولید و عرضه میگردد. با نورسکا شما میتوانید قهوهی دمی تازه با طعم و عطری مطلوب را در کوتاهترین زمان ممکن تهیه کنید. فراهمکردن قهوهی دمی با نورسکا براساس مکانیزم بهکارگرفتهشده در روشهای دمی چکهای است.
قهوه دمی ساعت ۶:
اگر دوست ندارید بعد از غذا قهوه بخورید و ترجیح میدهید قهوه خود را عصر به همراه یک برش کیک یا عصرانه میل کنید، میتوانید برای خود قهوه دمی چکهای با بستهبندی زرد رنگ دم کنید که برای ساعت ۶ بعد از ظهر طراحی شده است و عطر و طعم فوقالعادهای دارد. قهوه ساعت ۶ بنمانو کافئین ملایمتری دارد و تاثیر آن تا قبل از ساعت خواب از بین میرود تا تاثیر بدی روی کیفیت خواب شما نگذارد.
سوالی که ممکن است ایجاد شود این است که اساسا قهوه دمی چکهای چیست؟
قهوههای دمی چکهای با عبور آب بهصورت آهسته از بین قهوهی آسیاشده آماده میشود. برای تهیه قهوهی دمی چکهای، ابتدا مقدار مشخص (بسته به نوع قهوه، سلیقه و ...) پودر قهوه را با درجه آسیاب متوسط داخل فیلتر کاغذی دستگاه قهوهساز یا ابزار دمآوری مربوطه میریزیم. سپس مقدار مناسبی آب داغ (حدود 90 درجهی سلسیوس) روی آن میریزیم. با گذشت چند دقیقه، آب از میان دانهها عبور کرده و قهوهی دمی برای نوشیدن آماده است. در این روش دمآوريِ قهوه ابزارهایی مانند کمکس و دستگاههای قهوهساز خانگی استفاده میشوند.
برای تهیهی قهوهی دمی با نورسکا کافی است تنها چند مرحلهی ساده و غیرتخصصی را انجام دهید. در ابتدا نورسکا را از بستهبندی آلومینیومی آن خارج کنید. قهوهی آسیاشده درون یک فیلتر کاغذی مخصوص قرار داشته و این فیلتر کاغذی دارای یک نگهدارنده است. این همان نوآوری در نورسکا است؛ یعنی داشتن ابزار دمآوری متصل. حال کافی است که نگهدارندهی کاغذ را بر لبهی یک ماگ یا لیوان قرار دهید. سپس طی 2 یا 3 مرحله آب داغ را به آرامی درون فیلتر و بر روی قهوهی آسیاشده بریزد. به این سادگی و سرعت قهوهی دمی شما آماده میشود.
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود و ثبت نامیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود و ثبت نامیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود و ثبت نام