خرید Panko پودر سوخاری ساده 1 کیلویی پانکو
- ترد، سبک و پوک
- دانه های بزرگ تر، شکل کريستالی با بافت پوک
- 26 ٪ حجم بيشتر نسبت به ساير پودرهای سوخاری
- استفاده از روش های سنتی ژاپنی برای تهيه پانکو
- ترکيب ويژه ای از آرد با پروتئين بالا و ساير مواد اوليه با کيفيت
- کشور تولید کننده: ایران
معرفی محصول:
چیزی که پودر سوخاری پانکو را از دیگر پودر و آرد سوخاریها متمایز میکند، بافت آن و نوع طبخی است که در آن استفاده می شود. پودر سوخاری پانکو یکی از طعم دهنده های پر طرفدار است و در خوراکی هایی مثل میگو و مرغ طعم بسیار خوبی ایجاد می کند. پودر سوخاری پانکو علاوه بر ترد کردن مواد غذایی، طعم لذت بخشی به آنها میدهد. پودر سوخاری پانکو انتخاب خوبی برای یک آشپزی سالم با ارزش غذایی بالا است . پودر سوخاری پانکو را میتوان برای تردتر کردن شامی، کتلت، کوکو و فلافل استفاده کرد که طعم آن را نیز، لذیذتر میکند. پودر سوخاری پانکو طوری تهیه شده که فاقد اسیدهای چرب ترانس است و میتواند گزینهای مناسب برای جایگزین کردن انواع دیگر پودر و آرد سوخاری باشد. پودر سوخاری پانکو از ژاپن منشا میگیرد و با تکنولوژی منحصر به فردی (از تهیه مواد اولیه تا پخت و خشک کردن) تولید میشود. ویژگی اصلی پودر سوخاری پانکو شکل درشت و سوزنی بودن آن در کنار تردی و سبکی فوقالعاده آن است.
پودر سوخاری ساده پانکو بدون افزودنی های دیگر و تنها در یک پروسه مشخص تبدیل به پودر و آرد سوخاری شده است و برای افرادی که می خواهند از همه نظر غذایی سالم تهیه کنند بسیار مناسب است. ظاهر مناسبی که پودر سوخاری ساده پانکو به مواد غذایی می بخشد در کنار طعم منحصر به فرد آن ترکیبی بسیار هیجان انگیز و در عین حال بدون هیچ گونه آسیب به سلامتی است. یکی دیگر از مزیتهای پودر سوخاری ساده پانکو تردی و سبکی آن است. این پودر و آرد به راحتی جایگزینی مناسب در مقایسه با غذاهای سوخاری بسیار چرب رستورانها است. با توجه به علاقه کودکان به انواع غذاهای سوخاری شده، بدغذاترین بچهها را نیز راضی می کند.
پودر سوخاری ساده پانکو را میتوان در بسيار از غذاها استفاده کرد.
- پودر سوخاری ساده پانکو به عنوان پوشش دهنده
- ماهی، ميگو، بوقلمون، مرغ و گوشت قرمز
- پنير چوبی
- سبزيجات مانند کدو، حلقه های پياز و ...
- بستنی سرخ شده
- اسلايس ميوه جات سوخاری
- پودر سوخاری ساده پانکو به عنوان دسر
- چيپس ميوه و کوکی ها
- جايگزين بلغور جو دوسر
- اضافه کردن به خمير کوکی و کيک
- موز سرخ شده
- بستنی سرخ شده
- پودر سوخاری ساده پانکو به عنوان حجم دهنده
- انواع گراتن
- همبرگر
- روي لازانيا
- خمير پيتزا
- سوسيس خانگی