معرفی محصول شکر قهوه ای تیت اند لیل:
شکر قهوهای یا شکر سرخ، قند نیشکر است که بهطور مشخص سرخ یا قهوه ای رنگ است. علت رنگ سرخ وجود شیرهٔ قند ملاس است. معمولا شکر قهوه ای دارای 3 الی 7 درصد از ملاس نیشکر است و نسبت به شکر سفید کمتر گرانول شده است. شکر قهوه ای دارای کالری کمتری نسبت به شکر سفید است.
شکر خام یا شکر قهوه ای در شیرینی پزی رژیمی و تهیه سس استفاده می شود و امروزه در جاهای مختلف دنیا جایگزین شکر سفید شده است. دلیل اصلی آن هم این است که دارای مواد معدنی غنی و پرباری است و مانند شکر سفید از خواص و مواد معدنی خود کاسته نشده جای بحث و تفکر در مورد خواص خوراکی و زیبایی شکر قهوه ای بسیار است. شکر قهوه ای مانند شکر سفید سمی نیست و مواردی که در تصفیه شکر سفید استفاده می شود را ندارد.
شکر قهوهای فقط مواد مغذی را به مقدار کمی بیشتر از شکر سفید به مصرفکننده ارائه میدهد. این نوع شکر حاوی کلسیم ، پتاسیم ، آهن و منیزیم است و غلظت بالای کربوهیدراتها به صورت بیش از 97 درصد وزن خود دارد. یک قاشق چایخوری از این نوع قند باعث تأمین ۱۷ کالری برای فرد مصرف کننده میشود.