طرز تهیه کیک براونیز نوتلا فقط با 5 ماده اولیه
آمادهسازی: 10 دقیقه
مدت پخت: 55 دقیقه
تعداد: 16
میزان سختی: آسان
مواد موردنیاز:
2/1 فنجان (70 گرم) فندق
2 فنجان (660 گرم) نوتلا
4 عدد تخممرغ (به آرامی هم زده شود)
1 فنجان (150 گرم) آرد سلف رایزینگ (ترکیبی از آرد سفید و مادهای که نقش عامل برآورنده را در آن دارد)
200 گرم شکلات تلخ (به صورت تکههای درشت خرد شود)
دستور پخت:
1. فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک دایرهای شکل به اندازه 20 سانتیمتر بردارید و کف و کنارههای آن را چرب کنید.
2. فندقها را در یک سینی شیرینیپزی قرار دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سرخ و برشته شوند به تفتدادن ادامه دهید. سپس روی یک دستمال آشپزخانه قرارشان دهید و به آرامی خراش دهید تا پوستشان جدا شود و به صورت تکههای درشت خردشان کنید.
3. در یک ظرف بزرگ، نوتلا و تخممرغها را مخلوط کنید. آرد را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود. سپس فندق و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و در آخر، مخلوط را با قاشق درون قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
4. اجازه دهید به مدت 40 تا 50 دقیقه پخته شود یا تا زمانی که وقتی با انگشت کیک را فشار میدهید، به حالت اول بازگردد و بهم نچسبد. کیک را با قالب کنار بگذارید تا کاملا سرد شود و سپس ببرید.
منبع: https://www.taste.com.au/recipes/nutella-brownie/dolcofqs