طرز تهیه گرانولا بار ام اند امز
گرانولا چیست ؟
گرانولا یک نوع خوراکی خوشمزه و سالم است که به عنوان صبحانه و یا میان وعده مصرف می شود. گرانولا سالم و پرانرژی است و از مواد بسیار مغذی و مفیدی تشکیل شده است، به همین علت مصرف آن برای کودکان، نوجوانان و ورزشکاران توصیه می شود.
اصلی ترین مواد تشکیل دهنده گرانولا جوی پرک، مغزها و عسل هستند ولی در بعضی دستورها شکر قهوه ای، کره بادام زمینی، برنج بوداده، میوه های خشک (کشمش و خرما و ...) و حتی انواع شکلات نیز در گرانولا استفاده می شود.
معمولا گرانولا در کنار ماست ساده، ماست های طعم دار و میوه ای، میوه های تازه مثل توت فرنگی، بری ها، موز و آناناس سرو می شود. گرانولا را به عنوان ماده اصلی و یا تاپینگ در کنار انواع دسرها مانند بستنی و شیرینی نیز استفاده می کنند.
ورزشکاران نیز به منظور تامین انرژی لازم برای فعالیت های ورزشی از گرانولا استفاده می کنند. گرانولا سرشار از ویتامین های ضروری و مورد نیاز بدن است و در مقایسه با میان وعده های دیگر کالری بالایی نیز ندارد. گرانولا بسیار مغذی، انرژی زا و سبک است و به راحتی می توان آن را مدت ها نگهداری کرد.
گرانولا را دو مدل تهیه می کنند: یا به صورت مجموعه مواد اولیه خشک جدا از هم که معمولا در شیر و یا ماست ریخته شده و میل می شود و مدل دیگر نیز به شکل تکه های یکپارچه شبیه به بارهای شکلاتی که گرانولا بار نامیده می شود.
در این ویدیو طرز تهیه گرانولا بار ام اند امز را میبینیم.
2 بسته ام اند امز ۴۵ گرمی را خرد کنید.
1 چهارم فنجان کره
1 چهارم فنجان شکر قهوهای
1 چهارم فنجان عسل
1 سوم فنجان کره بادامزمینی
1 چهارم قاشق چایخوری وانیل
1 چهارم قاشق چایخوری دارچین
را با هم مخلوط کنید.
2 فنجان جوی پرک اضافه کنید.
مواد را مخلوط کنید.
ام اند امز های خردشده را اضافه کنید.
دوباره مخلوط کنید.
مخلوط را در ظرف فری که به شکل مربع هست بریزید و پخش کنید.
در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید.
بعد از پخت برش بزنید.