Bonmano قهوه اسپرسو آرتیمان 250 گرمی بن مانو

  • دارای محافظ رایحه
  • قهوه‌ی تازه‌برشت
  • میزان کافئین: قوی
  • درجه‌ی برشته‌کاری: میان-تیره‌برشت
  • درجه‌ی آسیا: ریز
  • گونه: ترکیب عربیکا و روبوستا
  • نوع: ترکیبی
  • خاستگاه: آمریکای لاتین،آفریقا و هند
  • رایحه: عطر پیچیده
  • طعم: طعم پیچیده
  • اسیدیته: 7
  • پس‌طعم: 9
  • بافت (بادی): 10
  • طعم‌یاد: مرکباتی و کاکائویی
  • شیرینی: 9
  • ابزار: موکاپات، ماشین اسپرسو
  • کشور تولید کننده: ایران
اتمام موجودی کالا
ناموجود
موجود شد خبرم کن!
دوست داشتن0
افزودن به فهرست علاقه‌مندی‌ها
توضیحات

معرفی محصول:

نوشیدنی‌ اسپرسو از عصاره‌گیری دانه‌های قهوه تحت فشار بالا و دمای حدود 90 درجه‌ی سلسیوس تهیه می‌گردد. اصولاً آماده‌سازی نوشیدنی اسپرسو نیازمند دانش، مهارت و تجهیزات خاص است و معمولاً در کافی‌شاپ‌ها به‌صورت خالص یا به‌عنوان پایه‌ی نوشیدنی‌هایی مانند کاپوچینو سرو می‌شود. قهوه‌های دیگر، یعنی قهوه‌ی ترک و قهوه‌ی دمی (فرانسه) در درجه‌ی آسیا، میزان برشته‌کاری و ابزار دم‌آوری متفاوت هستند. به‌طور مثال، قهوه‌های دمی با درجه‌ی آسیای درشت‌تری آسیا شده و با عبور آب داغ از دانه‌های آسیا‌شده تحت نیروی گرانش و سپس فیلترشدن آن آماده می‌گردند.

در کلی‌ترین حالت، دان‌های قهوه به دو دسته‌ی عربیکا و روبوستا تقسیم می‌شوند. مشخصه‌ی اصلی قهوه‌های عربیکا، عطر و طعم خوشایند آن‌هاست؛ در مقابل قهوه‌های روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه‌ی یک قهوه‌ی اسپرسوی مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرف‌کننده باید مقادیر مشخصی از دان‌های قهوه‌های عربیکا و روبوستا ترکیب شوند.

دان قهوه‌ی مناسب برای اسپرسو، 100% عربیکا با درجه‌ی برشته‌کاری میان‌تیره که خاستگاه آن آفریقا و آمریکای لاتین است. اسیدیته‌ی این قهوه ملایم، کافئین آن متوسط و طعم یاد آن کارامل، کاکائو و شکلاتی است.

جزئیات محصول

فهرست

ورود و ثبت نام

پشتیبانی : 243 977 66 - 021

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود و ثبت نام

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود و ثبت نام