
Teisseire سیروپ انار 700 میلی لیتر تسییر

معرفی محصول:
اگر نیاز باشد تعریفی از قهوه فرانسه ارائه دهیم میتوانیم بگوییم بهطور کلی به دانهی قهوههای مناسب برای قهوههای دمی، قهوهی فرانسه میگویند.
قهوههای دمی با دو شیوهی اصلی چکهای و غوطهوری تهیه میشوند. قهوهی دمی چکهای با عبور آب بهصورت آهسته از بین دانههای قهوهی آسیاشده آماده میشود. برای تهیه قهوهی دمی چکهای، ابتدا مقدار مشخص (بسته به نوع قهوه، سلیقه و ...) پودر قهوه را با درجه آسیاب متوسط داخل فیلتر کاغذی دستگاه قهوهساز یا ابزار دمآوری مربوطه میریزیم. سپس مقدار مناسبی آب داغ (حدود 90 درجهی سلسیوس) روی آن میریزیم. با گذشت چند دقیقه، آب از میان دانهها عبور کرده و قهوهی دمی برای نوشیدن آماده است. در این روش دمآوريِ قهوه ابزارهایی مانند کمکس و دستگاههای قهوهساز خانگی استفاده میشوند. در شیوهی غوطهوری که عموماً از ابزار فرنچپرس استفاده میشود، با ریختن مستقیم آب داغ برروی دانههای قهوه و غوطهور شدن دانهها در آب و سپس صاف کردن آن پس از گذشت چند دقیقه قهوه آماده میشود.
خاستگاه قهوهی فرانسهی بنمانو آمریکای لاتین است. اسیدیتهی این قهوه ملایم و طعم و عطر متعادل وانیلی، شیرین و شکلاتی دارد.
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود و ثبت نامیک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود و ثبت نامیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود و ثبت نام