خرید Pizzarella ادویه همبرگر 500 گرم پیزارلا
- ادویه همبرگر
- وزن: 500 گرم
- کشور تولید کننده: ایتالیا
ادویه همبرگر پیزارلا پا یکی از ادویه های بسیار پرطرفدار و فوق العاده خوشمزه در سراسر دنیاست که به شهرتی جهانی دست یافته و یکی از محصولاتی است که میتوانید در انواع غذاها و برای انواع گوشت ها استفاده کنید تمامی افراد برای تهیه غذاهای خود از ادویه های مختلف استفاده می کنند. این ادویه های بی نظیر ترکیبی از چندین گیاه خشک شده معطر و ادویه جات فوق العاده خوش طعم و خوشبو می باشد معمولاً غذاهایی مانند غذاهای گوشتی که در آنها از گوشت قرمز و یا گوشت سفید استفاده شده بوی ناخوشایندی دارند همچنین غذاهایی که از گوشت ماهی در آنها استفاده شده حتماً باید طعم دار شوند چرا که این غذاها به خودی خود تم چندان مناسبی نخواهند داشت و حتماً باید با استفاده از ادویه های متنوع و بسیار خوشبو که تهیه شده از سبزی های معطر و ادویه های مختلف هستند مزه دار شوند. شما می توانید برای مزه دار کردن گوشت استیک قبل از طبخ گوشت از این ادویه بینهایت خوشمزه و خوش عطر و بو و البته خوش رنگ استفاده کنید به این صورت که مقداری از ادویه همبرگر پیزارلا پا را روی گوشت بمالید و اجازه دهید تا ساعتی استراحت کند و ادویه کاملاً به خوردن گوشت برود همچنین شما می توانید با استفاده از این ادویه فوق العاده خوشمزه پس از طبخ گوشت نیز ز روی آن استفاده کنید و به عنوان یک چاشنی بی نظیر سر سفره غذا و در چیدمان میز شام و ناهار خود قرار دهید.این ادویه برای طبخ انواع برگر ها فوق العاده عالی است.
ادویه همبرگر چیست؟
همبرگر از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در دنیاست که هم می توانید از نزدیک ترین رستوران سفارش بدهید و هم می توانید خودتان درون منزل تهیه کنید. مراحل کلی تهیه این غذا تقریبا همه جا یکسان است. آنچه که باعث ایجاد تغییر در مزه آن می شود، استفاده از نوع گوشت و البته ادویه های به کار رفته در آن است. برگر از گوشت گوسفند و گاو یا بوقلمون و مرغ درست می شود. این مواد غذایی به تنهایی نه تنها مزه خوبی ندارند بلکه در برخی مواقع دارای بوی زهم آزاردهنده ای نیز هستند. در اینجاست که ادویه مخصوص همبرگر به کمک شما می آید و کمک می کند برگری خوشمزه با رایحه ای اشتها برانگیز میل کنید.
طریقه مصرف و نگهداری از ادویه همبرگر پیزارلا پا
طریقه استفاده از این ادویه متفاوت است و شما می توانید به هر صورت که می خواهید قبل از طبخ و یا پس از تلخ غذا از آن برای مزه دار کردن انواع گوشت های سفید و قرمز استفاده کنید اما مهمترین نکته در این ادویه طریقه نگهداری از آن است شما می توانید این ادویه را در ظرفی دربسته و در محیط خنک کابینت نگهداری کنید و در طولانی مدت از آن استفاده کنید بدون اینکه ذرهای بوی این ادویه کم شود اما اگر در ابتدا چند بسته همزمان از این ادویه بسیار خوشمزه برای مصرف طولانی مدت خود تهیه کردید بهتر است که بسته بندی ها را به نوبت باز کنید و پس از آن که یک بسته بندی تمام شد بسته بندی دیگر را باز کنید چرا که خود جنس بسته بندی ها به گونه ای است که اجازه نمی دهد هوای آزاد وارد بسته ادویه شود و رطوبت را از ادویه دور میکند و همین باعث می شود که ادویه داد شما در طولانی مدت همانند روز اول خوش عطر و خوش بو به حالت پودری فوقالعاده باقی بمانند و اگر از این روش استفاده کنید می توانید از بیمه خود را تا مدت ها نگه داشته و استفاده کنید.