خرید Pizzarella ادویه سیب زمینی سرخ کرده کچاپ 500 گرم پیزارلا
- چاشنی خوشمزه برای سیب زمینی سرخ کرده
- وزن: 500 گرم
- کشور تولید کننده: ایتالیا
ادویه سیب زمینی سرخ کرده کچاپ پیزارلا پا یکی از ادویه های بسیار پرطرفدار و فوق العاده خوشمزه در سراسر دنیاست که به شهرتی جهانی دست یافته و یکی از محصولاتی است که میتوانید در انواع غذاها و برای انواع گوشت ها استفاده کنید تمامی افراد برای تهیه غذاهای خود از ادویه های مختلف استفاده می کنند. این ادویه های بی نظیر ترکیبی از چندین گیاه خشک شده معطر و ادویه جات فوق العاده خوش طعم و خوشبو می باشد معمولاً غذاهایی مانند غذاهای گوشتی که در آنها از گوشت قرمز و یا گوشت سفید استفاده شده بوی ناخوشایندی دارند همچنین غذاهایی که از گوشت ماهی در آنها استفاده شده حتماً باید طعم دار شوند چرا که این غذاها به خودی خود تم چندان مناسبی نخواهند داشت و حتماً باید با استفاده از ادویه های متنوع و بسیار خوشبو که تهیه شده از سبزی های معطر و ادویه های مختلف هستند مزه دار شوند. شما می توانید برای مزه دار کردن گوشت استیک قبل از طبخ گوشت از این ادویه بینهایت خوشمزه و خوش عطر و بو و البته خوش رنگ استفاده کنید به این صورت که مقداری از ادویه سیب زمینی سرخ کرده کچاپ پیزارلا پا را روی گوشت بمالید و اجازه دهید تا ساعتی استراحت کند و ادویه کاملاً به خوردن گوشت برود همچنین شما می توانید با استفاده از این ادویه فوق العاده خوشمزه پس از طبخ گوشت نیز ز روی آن استفاده کنید و به عنوان یک چاشنی بی نظیر سر سفره غذا و در چیدمان میز شام و ناهار خود قرار دهید.
ادویه کچاپ چیست؟
بخش اصلی این ادویه را گوجه فرنگی تشکیل می دهد. علاوه بر گوجه فرنگی خشک شده، پودر پاپریکا، پودر فلفل قرمز، پودر فلفل سفید، پودر زنجفیل، نمک و شکر دیگر مواد تشکیل دهنده این چاشنی هستند. این ادویه ساده دارای کاربردهای زیادی است که در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:
در تهیه انواع سس مانند سس گوشت قرمز، سس آنچیلادا، سس کچاپ و سس باربیکیوی خانگی تا سوپ گوجه فرنگی می توانید از ادویه کچاپ استفاده کنید. همچنین از این چاشنی می توانید برای طعم بخشی به اسنک ها، ذرت مکزیکی، انواع غذاهای گوشتی، سیب زمینی سرخ شده و پیتزا استفاده کنید.
طریقه مصرف و نگهداری از ادویه کچاپ پیزارلا پا
طریقه استفاده از این ادویه متفاوت است و شما می توانید به هر صورت که می خواهید قبل از طبخ و یا پس از تلخ غذا از آن برای مزه دار کردن انواع گوشت های سفید و قرمز استفاده کنید اما مهمترین نکته در این ادویه طریقه نگهداری از آن است شما می توانید این ادویه را در ظرفی دربسته و در محیط خنک کابینت نگهداری کنید و در طولانی مدت از آن استفاده کنید بدون اینکه ذرهای بوی این ادویه کم شود اما اگر در ابتدا چند بسته همزمان از این ادویه بسیار خوشمزه برای مصرف طولانی مدت خود تهیه کردید بهتر است که بسته بندی ها را به نوبت باز کنید و پس از آن که یک بسته بندی تمام شد بسته بندی دیگر را باز کنید چرا که خود جنس بسته بندی ها به گونه ای است که اجازه نمی دهد هوای آزاد وارد بسته ادویه شود و رطوبت را از ادویه دور میکند و همین باعث می شود که ادویه داد شما در طولانی مدت همانند روز اول خوش عطر و خوش بو به حالت پودری فوقالعاده باقی بمانند و اگر از این روش استفاده کنید می توانید از ادویه خود را تا مدت ها نگه داشته و استفاده کنید.