کوکی چیپس کره بادام زمینی

کوکی چیپس کره بادام زمینی

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت پخت: 12 دقیقه

تعداد: 60 عدد

مواد موردنیاز

2/1 فنجان روغن قنادی تمام‌گیاهی با طعم کره 

یا نصف بسته روغن قنادی تمام‌گیاهی با طعم کره مخصوص پخت‌و‌پز 

3/1 فنجان کره بادام‌زمینی

1 فنجان شکر قهوه‌ای

2/1 فنجان شکر

2 تخم‌مرغ بزرگ

1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

4/3 1 فنجان آرد همه‌منظوره 

4/3 قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین

4/1 قاشق چای‌خوری نمک

1 فنجان چیپس کره بادام‌زمینی یا چیپس شکلاتی نیمه‌شیرین

دستورپخت

1. فر را تا دمای 190درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. در یک ظرف بزرگ، روغن قنادی، کره بادام‌زمینی، شکر قهوه‌ای، شکر، تخم‌مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که روشن و نرم شود و پف کند با همزن هم بزنید.

3. آرد، جوش‌شیرین و نمک را در یک ظرف متوسط مخلوط کنید. حال آن‌ها را به مخلوط قبلی اضافه کنید و با همزن با سرعت پایین هم بزنید تا زمانی که خمیر، خوب مخلوط و یکدست شود. چیپس‌های بادام‌زمینی را اضافه و مخلوط کنید. به اندازه یک قاشق چای‌خوری از خمیر جدا کرده و به شکل گردی‌هایی به اندازه 5 سانتی متر روی کاغذروغنی قرار دهید.

4. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که رنگ کوکی‌ها قهوه‌ای طلایی شود، آن‌ها را در فر بگذارید.

اطلاعات تغذیه‌ای

هر وعده شامل یک عدد کوکی می‌شود که شامل مقادیر زیر  است:

کالری: 70 (30 کالری از چربی)

میزان کل چربی: 5/3 گرم (چربی اشباع: 1 گرم، چربی غیراشباع: 0 درصد)

کلسترول: 5 میلی‌گرم

سدیم: 45 میلی‌گرم

میزان کل کربوهیدارت: 10 گرم (قند: 6 گرم، فیبر خوراکی: 0 درصد)

پروتئین: 1 گرم          

درصد ارزش غذایی روزانه: ویتامین A، ویتامین C و کلسیم: 0 درصد، آهن: 2 درصد

نوشته شده در 1396-08-20 توسط دستورهای آشپزی با خوراکی... 0 248

نظر خود را به اشتراک بگذاریدپاسخ دهید

محصولات بازدیدشده

محصولی وجود ندارد